Yritys

 

Insinööritoimisto Ismo Lindberg Oy on Ismo Lindbergin vuonna 1980 perustama perheyritys, joka on alusta alkaen keskittynyt palvelemaan Suomen konepajateollisuuden yrityksiä ja muita toimijoita. Vuonna 2007 Ismon poika, Antti Lindberg, siirtyi yrityksen toimitusjohtajaksi ja Ismo hallituksen puheenjohtajaksi. Vuonna 2007 yrityksestä eriytettiin Kiinteistö Oy Autotalon Yrityspuisto vastaamaan kiinteistöliiketoiminnasta.

Insinööritoimisto Ismo Lindberg Oy:n toimitilat sijaitsevat Keski-Suomessa, Muuramessa, noin 10km 9-tietä Jyväskylästä Tamperetta kohti. Muuramen Autotalona tunnetussa kiinteistössä sijaitsevat toimistomme lisäksi näyttelytila uusille koneille, vaihtokonevarasto ja kattava varaosavarasto.

Ydinliiketoiminta muodostuu lukuisten metallintyöstökoneiden huippumerkkien ja oheislaitteiden maahantuonnin, myynnin ja huoltopalveluiden ympärille. Toimitamme tavanomaisten metallintyöstökoneiden lisäksi myös räätälöityjä kokonaisuuksia asiakkaidemme tarpeiden mukaan, sekä otamme tarvittaessa vanhat koneet ja laitteet vaihdossa. Käytettyjen koneiden osalta käymme kauppaa maailmanlaajuisesti ja esimerkiksi Euroopassa EAMTM (European association for machine tool merchants) -jäsenyys takaa turvallisen kaupankäynnin niin viennin kuin tuonninkin osalta.

Henkilöstöstämme noin puolet palvelevat asiakkaitamme myynnin parissa ja noin puolet asennus- ja huoltopalveluiden parissa. Asentajamme ovat konevalmistajien merkkikohtaisesti kouluttamia ja alansa huippuosaajia. Asennuksen yhteydessä annamme merkkikohtaisen käyttö- ja ylläpitokoulutuksen, sekä tarvittaessa ajamme asiakkaan koneistajien kanssa ensimmäiset kappaleet tuotantoon.

Insinööritoimisto Ismo Lindberg Oy on toimittanut tuhansia työstökoneita tyytyväisille loppukäyttäjille.

Henkilöstö

Insinööritoimisto Ismo Lindberg Oy työllistää 9 vakinaista työntekijää, sekä vaihtelevan määrän eri projekteihin työllistettyjä osaajia.
Henkilöstön kokoonpano ja yhteystiedot löytyvät yhteystiedot-sivulta.

Tuotteet

Tuotteemme löytyvät tuotteet-sivulta. Toimitamme myös asiakkaan tarpeisiin modifioituja koneita ja tuotantokokonaisuuksia.

Päämiehet

Edustamme mm. seuraavia tehtaita ja konemerkkejä:

Japani
Nakamura-Tome
Kiwa Japan
Toyoda
Fanuc

Saksa
SHW Werkzeugmaschinen
Leifeld
Heimatec

Italia
Bianco BTM
Top Automazioni

Turkki
Sahinler

Taiwan
Johnford
Actual Power
Primero
Axile
Microcut
Primero
Phoebus PBM
Proth
Accutech

Kiina
Diamond (CY)